men jag stannar, där jag väntar, jag längtar

kawaiicon var ett riktigt myskonvent!
vi satt mest och gjorde pärlplattor, men vi kollade cosplay, gjorde cupcakes, spelade, shoppade och åt pocky också ^^ nu har skolan börjat och bara den här veckan är det prov, så det blir till att plugga nu.

jag ska lägga upp bilderna så fort dom är klar! xoxoblack rock shooter

Häromdagen, hände något stort: Jag hittade Clu Clu land, och en hel del gamla Gameboy spel :D
Nu har vi inget NES eller Gameboy längre, men det känns ändå kul att hitta dom eftersom jag spelade dom när jag var liten. (: Nu får jag vänta på att Elovs och mitt Minecraft konto blir klart så kan jag nöta det istället.

Okej, tillbaka till framtiden! Imorgon drar jag, Elin och Ellinor till Sundsvall på Kawaiicon, så packar för fullt och peppar med lite Hatsune Miku ♥Happy Potter

Nu i helgen körde Ellinor, Olivia, Patricia, Hilda, Clara och jag på Harry Potter marathon! På fredagen blev det pizza och skräckfilm, lördagen Ica och 3 Harry Potter filmer (tröttheten tog över) och söndagen åkte vi hem.
Utöver det så...

åt vi pizza

sov, vaknade, fotade vi

hade vi skor på oss
köpte vi godis och citron
posade vi
bekymrade vi oss över att tappat mobilskal
och gosade med Alfons.I'm renegade, it's in my blood

idag har jag köpt en skjorta, gjort potatisgratäng som jag borde få pris för, tumblrat, lyssnat på renegade, kollat på lite star trek och läst.
nu ska jag tumblra ännu mera, hejdå!däckar i glädje, svävar på moln

fotade petter & september på furuvik. det var otroligt kul, och samtidigt en utmaning! 

vi hade första musiken och andra hk'n idag. är faktiskt otroligt pepp på musiken, även fast jag inte är musikalisk, för vi ska få lära oss spela gitarr, bas och trummor :D
och nästa vecka blir det harry potter marathon med ellinor, elin, olivia, patricia, hilda och clara!då det fortfarande var sommar

Jag fotade Olivia lite, hon har klippt lugg och är jättegullig. Kameran i knät och mobilen i handen, Olivia i ett nötskal (hon är en nöt).
Ska försöka blogga lite bättre nu när datan är fixad och jag har en massa nya bilder. Huuugs.

mavericks - johnossi
monster - paramore★ young stellar objects